ОБАДЕТЕ НИ СЕ 0898 485 406
Гр. София ул. „св. Киприян” бл. 260 tosh.remont@abv.bg

Референции

Доволен съм от фирма  „Тош ремонТ“.
Ремонта беше започнат веднага след като беше приета заявката.
Поставяне на стенни плочки и теракот в кухненски бокс, антре и баня, поставяне на окачен таван и монтаж на бойлер в банята, всичко по ремонта беше направено както беше уговорено.
В последствие с изпълнителя се договорихме за допълнителни услуги, като поръчка и монтаж на интериорните врати, поставяне на ламиниран паркет, поръчка и монтаж на кухня, и др.
Всичко беше изпълнено в кратки срокове и качествено на разумна цена.

Красимир
Гр. София, Младост 4
21 Май 2015 г.

Имах нужда от цялостен ремонт на баня.  Спрях се на офертата на фирма ``Тош ремонт``. В уговореният ден за оглед бяха точни и коректни.Г-н Димитър Тошков с изключително търпение изслуша и направи оглед за предстоящия ремонт.Направи изключително професионални предложения за етапите и начина на работа.Офертата която ми изпрати в срок е съобразена с Европейските норми и цената е съобразена с пазарната. Оценката ми за фирма ``Тош ремонт`` е ОТЛИЧЕН..

Светозар
Март  2016г.
Гр. София, ж.к. Красна поляна

За прецизната и качествена работа на фирма „Тош ремонт“ научих от мой съсед, в чийто апартамент бе направен наскоро ремонт.  Наех фирмата да извърши ремонт на жилището ми, което не бе ремонтирано от доста време.  Той включваше цялостна подмяна на подови настилки-къртене на старо дюшеме, полагане на фибран и армирана замазка, плочки по под в коридор и кухня, възстановяване на тавани, които бяха в лошо състояние след течове от покрива.
Благодарна съм за ценните съвети, които ми даде управителят на фирмата  при разрешаване на някои казуси.
Препоръчвам тази фирма – тя работи прецизно, спазва срокове и предлага разумни цени.

Пенка  Вътова
Гр. София, център
Май 2015г.