ОБАДЕТЕ НИ СЕ 0898 485 406
Гр. София ул. „св. Киприян” бл. 260 tosh.remont@abv.bg

Услуги

БОЯДИСВАНЕ И ДЕКОРАЦИЯ

Боядисването на стените в помещението е завършекът на ремонтните дейности. Най-важният момент при тази услуга е изборът на материали и цвят. Фирмата ни роботи с едни от най-качествените бои на пазара. Наши партнъори са "Димотика" , "Ойкос" , "Сигма" , "Капарол" . Разполагаме с каталози на всички видове нюанси за улеснение на клиента при избора на цвят.

МАЗИЛКИ И ЗАМАЗКИ

Преди да се нанесе какъвто и да е нюанс върху стените, те трябва да са идеално гладки. Непосредствено преди полагане на латекс е необходимо да се извърши грундиране за по-добро сцепление между шпакловка и боя. Същата технология важи и за полагането на замазка преди подовото покритие. Извършваме армирана, пердашена и саморазливна замазка.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ВиК И ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ

Фирмата прави изграждане както на цялостна нова, така и частична подмяна на ел. или ВиК  инсталация. Предлагаме още: монтаж на бойлери, перални и съдомиялни машини, електрически печки, абсорбатори.

БАНИ

Най-важната особеност при направата на пода в банята е да се създаде подходящ наклон към сифона за оттичане на водата. Препоръчително е преди полагане на подовата настилка от плочки да се направи хидроизолация.

СУХО СТРОИТЕЛСТВО

Поради лесната си податливост на обработка, гипсокартонът намира широко приложение в сухото строителство. Фирма „Тош ремонТ“  разполага с майстори в изграждането на:
-Предстенна обшивка от гипскартон
-Окачени тавани  от гипскартон
-Преградни стени от гипскартон

МЕБЕЛИ и КУХНЕНСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ

За цялостния завършек на интериора предлагаме изработка на мебели според конкретните размери в помещението и по индивидуален проект на клиента.